">

perlun.eu.org · Om bloggen · Select language / Välj språk

Grattis, HV71!

Kul för er! 5:e raka Sudden Death-matchen, och avgjord av en finländare (Teemu Laine), landsman får man väl nästan säga nuförtiden . :)

Jag tycker att Bengan (Bengt-Åke Gustafsson) får ta en ordentlig funderare nu, om han inte redan börjat. Ska det vara Stefan Liv eller Henke Lundqvist som vaktar kassen i Tyskland i hockey-VM? Liv borde ju vara glödhet just nu, men frågan är om han är "mätt" nu efter SM-guldet eller om han skulle förmå att ladda om och "ge allt" en gång till om ca 2 veckor.

Henke Lundqvist å andra sidan borde vara revanschsugen, men... frågan är om inte Liv ändå vore ett bättre val, just nu.

Ska bli kul med en härlig avslutning på hockeysäsongen, såhär lite på försommaren... :-) Det är rätt sjukt att arrangera hockey-VM så sent som i maj, är det inte? Särskilt i Tyskland. Jag menar, spelarna kommer ju nästan kunna åka och bada (utomhus alltså) mellan matcherna... låter inte som så där väldigt vintrigt och så. OS placering i februari känns betydligt mer "rätt".