">

perlun.eu.org · Om bloggen · Select language / Välj språk

Härligt, Redhawks! (7-3 mot Rögle BK)

Det märks att de kan, när de vill och när de verkligen försöker... Att sedan ha 11000 fans i ryggen är förstås inte heller en nackdel, det måste medges.

Mycket roligt i alla fall att få ge "bandyklubben från norr" :-) på nöten, och det ganska ordentligt också för den delen. Grattis Redhawks, ska bli spännande att se hur det går för er i fortsättningen.

Sedan en annan grej. Jag tänkte på det här med fotboll idag. En del förbundskaptener kan ju efter en fotbollsmatch som slutat med 0-0 tycka att det var en "bra match". Det är ju en trist inställning tycker jag. Men jämför detta med kvällens match, där det alltså blev inte mindre än 10 mål. Hur ofta blir det någonsin 10 mål i en fotbollsmatch, har det ens hänt de senaste 100 åren i en match i Division 1 eller högre? Jag bara undrar...

Hockey 4 ever och Malmö Redhawks 4 ever i våra hjärtan. :-) Over and out, avslutar med en rippad bild från Sydsvenskan: