perlun.eu.org · Om bloggen · Select language / Välj språk

Gamla blogginlägg importerade m.m.

Passade på att importera in lite gamla inlägg från 2008-2011 nu. Det är ju en del av mitt "digitala arv", det jag lämnar efter mig när jag en dag kommer att lämna den här jorden, så det är lika bra att låta det finnas med här, backupat på GitHub etc. Då kan jag radera den gamla versionen av bloggen, MySQL-databasen etc med gott samvete. :)

Jag passade även på att fixa en annan trevlig grej, tack vare lite befintliga Jekyll-plugins. Kategorierna för blogginläggen visas nu bredvid datumen, och de är klickbara, och tar dig till en lista över andra inlägg i samma kategori. Det gör att när det nu faktiskt finns ett antal olika blogginlägg (av rätt olika karaktär dessutom) så blir det något lättare att navigera mellan dem.